malachús csúcsminőségben

Ízletes, szaftos, roppanós ételek készülnek Galgóczi Gábor vezényletével. A nap folyamán megmutatja, hogy a malac melyik részét hogyan érdemes előkészíteni, elkészíteni, tálalni – természetesen a hozzájuk illő kiváló köretekkel.

 

 

 

A kurzus során a következő ételek készülnek:

  • Malaccsülök mustáros burgonyapürével, búzasör jus-vel
  • Malacporchetta szalonnás sült káposztával, céklás jus-vel
  • Konfitált malaccomb glasszírozva, füstölt burgonyahabbal, ropogós kenyérmorzsával

 

Időpont: 2020.12.08.
9:30 - 15:00


Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

Oktató:
GALGÓCZI GÁBOR

A képzés ára:
16.000 Ft + áfa/fő

érdekel a képzés?
A gombra kattintva jelentkezz!
Jelentkezem