malachús a csúcsgasztronómiában

Ízletes, szaftos, roppanós ételek készülnek Galgóczi Gábor vezényletével.  A nap folyamán megmutatja, hogy a malac melyik részét, hogy érdemes előkészíteni, elkészíteni, tálalni. Természetesen hozzájuk illő kiváló köretekkel.

 

 

 

A kurzus során a következő ételek készülnek:

  • Malac csülök mustáros burgonyapürével, búzasör jus-vel
  • Malac porchetta szalonnás sült káposztával, céklás jus
  • Konfitált malaccomb glasszírozva, füstölt burgonyahabbal, ropogós kenyérmorzsával

 

Időpont: 2020.04.02.
9:30 - 15:00


Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

Oktató:
GALGÓCZI GÁBOR

A képzés ára:
16.000 Ft + áfa/fő

érdekel a képzés?
A gombra kattintva jelentkezz!
Jelentkezem