Malac, sertés

A magyar konyha talán legközhelyesebb alapanyaga, de azt gondolom, hogy rengeteg rejtett tartalék van benn így is. Nagy játéktér kínálkozik akár a töltött káposzta témakörben, de sok újszerű formát adhatunk izgalmas újszerű bontási technikáknak köszönhetően a vákuum technológia bevonásával is. Szakadjunk el a karajogk és sertés szüzek világától és hozzunk létre együtt új textúrákat a méltánytalanul alábecsült húsrészekből is, akár a porchetta egy új megjelenési formája által.

 




A kurzus során elkészített ételek sora legyen meglepetés!

 

Időpont: 2020.01.21. 

9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

Oktató:
 VARJU VIKTOR

A képzés ára:
16.000 Ft + áfa/fő

Érdekel a képzés?
A gombra kattintva jelentkezz!
Jelentkezem