magyar konyha nyomás alatt

Folyamatosan bővül a sous-vide tecnológia használóinak tábora hazánkban. Bár a technológia francia eredetű, mégis jól használható akár a jellegzetes magyar konyhával ötvözve is. A tecnológiához szükséges tudással javíthatja az ételek minőségét, és megkönnyítheti mindennapi munkánkat.

A kurzus során a következő ételek készülnek:

  • Marhapofa pörkölt krémes puliszkával
  • Bakonyi szűz grízes galuskával
  • Császárhús, „kelkáposzta főzelék”

 

Időpont: 2020.02.18. 9:30 - 15:00

 

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

 

Oktató: CSIDEI TAMÁS

 

A képzés ára: 17.600 Ft + áfa/fő

Érdekel a képzés?
A gombra kattintva jelentkezz!
Jelentkezem