a magyar konyha nyomás alatt

Folyamatosan bővül a Sous-vide technológia használóinak a tábora hazánkban. Bár a technológia francia eredetű, mégis jól használható akár a jellegzetes magyar konyhával ötvözve is. A technológiához szükséges tudással javíthatja az ételek minőségét és megkönnyítheti mindennapi munkánkat.

 

A kurzus során a következő ételek készülnek:

  • Marhapofa pörkölt krémes puliszkával
  • Bakonyi szűz grízes galuskával
  • Császárhús "kelkáposzta főzelék"

 

Időpont: 2020.03.04.
9:30 - 15:00


Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

Oktató:
CSIDEI TAMÁS

A képzés ára:
16.000 Ft + áfa/fő

érdekel a képzés?
A gombra kattintva jelentkezz!
Jelentkezem