Liba füstön

A füst aromája kiválóan társul a libaételekhez. A hagyományos és a modern fogásoknak is egyedi ízvilágot adhatunk a megfelelő technológiával és a hozzáillő ízesítéssel.

 

 

A kurzus során az alábbi ételek készülnek:

  • Füstölt libamáj zsírjában, gyömbéres almapüré, libatepertő, burgonyás pogácsa
  • Véreshurkás libamell, vörös lencse, grillezett szilva
  • Konfitált libacomb, káposztás rétes, sütőtök

 

Időpont: 2020.11.03.
9:30 - 15:00


Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

Oktató:
RESZKETŐ TAMÁS

A képzés ára:
16.000 Ft + áfa/fő

érdekel a képzés?
A gombra kattintva jelentkezz!
Jelentkezem!