Kovászolás, savanyítás, fermentálás és friss salátadresszing

A kovászolást, savanyítást, fermentálást már dédanyáink is előszeretettel használták a nyári hőségben az alapanyagok tartósítására. Manapság már ételeink, salátáink részeként is szívesen használjuk. A képzés során végigvesszük a különböző technológiákat és néhány salátadresszinget a mai modern konyhának megfelelően.

A kurzus során elkészített ételek:

  • Kovászolt retek-répa-főzelék
  • Kojival érlelt zöldségek
  • Savanyított gomba- uborka saláta feltét
  • Lassan sült császár

 

Időpont: 2020.07.30.
9:30 - 15:00


Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

Oktató:
 VIDÁK ZOLTÁN

A képzés ára:
16.000 Ft + áfa/fő

ÉRDEKEL A KÉPZÉS?
A gombra kattintva jelentkezz!
Jelentkezem