könnyen tavasszal

Dóczi György az általa tartott képzéseken a Franciaországban szerzett tudására és tapasztalataira építve megalkotott fogásokat készíti el a résztvevőkkel. A magyar konyhában nem megszokott, de számunkra is ínycsiklandó ételek mindenki számára friss inspirációkat adhatnak. Mint általában a francia bisztróban, a szezonhoz alkalmazkodó alapanyagok felhasználásával kitalált alkotások készülnek a képzésen.

A KÉPZÉS ELMARAD!

A képzés sorá a következő ételek készülnek:

  • Bárány terrine „Pot au Feu”
  • Nyúlgerinc, Krémes polenta, Nyúlmáj gombóc
  • Tőkehal, Spárga, Gomba, Hajdina, Sabayon

 

 

Időpont: 2021.03.03. 9:30 - 15:00

 

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

 

Oktató: DÓCZI GYÖRGY

 

A képzés ára: 17.600 Ft + áfa/fő