könnyen tavasszal

Dóczi György az általa tartott képzéseken a Franciaországban szerzett tudására és tapasztalataira építve megalkotott fogásokat készít el a résztvevőkkel. A magyar konyhában nem megszokott, de számunkra is ínycsiklandó ételek mindenki számára friss inspirációkat adhatnak. Mint általában a francia bisztróban, a szezonhoz alkalmazkodó alapanyagok felhasználásával kitalált alkotások készülnek a képzésen.

 

 

A kurzus sorána következő ételek készülnek:

  • Bárány terrine "Pot au Feu"
  • Nyúlgerinc, krémes polenta, nyúlmáj gombóc
  • Tőkehal, spárga, gomba, hajdina, sabayon


Időpont: 2020.03.17.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

Oktató:
DÓCZI GYÖRGY

A képzés ára:
16.000 Ft + áfa/fő

érdekel a képzés?
A gombra kattintva jelentkezz!
Jelentkezem