a kenyérsütés alapjai

Kenyérsütés az étteremben vagy otthon, de hogyan? Hogy tud a kenyerünk mindennap ugyanolyan jó lenni? Mi a különbség a lisztek között? Mi a kovász? Mi az anyatészta? Hogyan lesz jó lassú és gyors érleléssel a tésztánk? Ezekre a kérdésekre kapunk választ kurzusunkon a kenyerek színes világából.

A kurzus során a következő ételek készülnek:

  • Baguette, Sörös magvas vekni, Teljeskiőrlésü kovászos cipó, Focaccia, Brios, Rozsos csiga, Toast kenyér, Pan de cristal, Fougasse

 

Időpont: 2020.02.23. 9:30 - 15:00

 

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

 

Oktató: GALGÓCZI GÁBOR

 

A képzés ára: 17.600 Ft + áfa/fő

Érdekel a képzés?
A gombra kattintva jelentkezz!
Jelentkezem