kacsa- és libamáj

Győrffy Árpád nemzetközi és hazai tapasztalatait felhasználva mutatja be a közkedvelt szárnyasok legnemesebb belőségéből készíthető étel variánsokat. A kurzuson bemutatásra kerül, hogy a kacsa- és libamáj mint őnálló vagy fő fogás milyen változatokban kerülhet a tányérokra.

A kurzus során a következő ételek készülnek:

  • Kacsamáj terrine
  • Zsírjában sült máj
  • Serpenyőben sült máj
  • Libamáj “Gerbeaud” 

 

Időpont: 2021.03.17. 9:30 - 15:00

Helyszín: METRO GasztroakadémiaBudaörs, Budapark Keleti utca 3.

Oktató: GYŐRFFY ÁRPÁD

A képzés ára: 17.600 Ft + áfa/fő

érdekel a képzés?
A lenti gombra kattinva jelentkezz!
Jelentkezem