húsok egészben, lassan sütve, modern mártásokkal

Az éttermi ajánlat egyik közkedvelt étele az egészben sült húsok, melyek több órán keresztül, alacsony hőmérsékleten készülnek. Galgócz Gábor séf tréningjén különböző húsokból és húsrészekből készült pecsenyék kerülnek bemutatásra, a hozzájuk illő szezonális köretekkel és modern mártásokkal. A résztvevők hasznos praktikákat kapnak az alapanyagok gazdaságos felhasználásáról.

 

A kurzus során a következő ételek készülnek:

  • Hátszín bernaise mártással
  • Szarvascomb meurette mártás
  • Sertés tarja
  • Pulykamell
  • Csontos borjúkaraj

 

Időpont: 2020.01.22. 

9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

Oktató:
 GALGÓCZI GÁBOR

A képzés ára:
16.000 Ft + áfa/fő

Érdekel a képzés?
A gombra kattintva jelentkezz!
Jelentkezem