Hidegen/melegen kabátban

Dóczi György az általa tartott képzéseken a Franciaországban szerzett tudására és tapasztalataira építkezve megalkotott fogásokat készít el a résztvevőkkel. A magyar konyhában nem megszokott, de számunkra is ínycsiklandó ételeket készít mindenki számára friss inspirációkat adhatnak. Ez alkalommal hidegen és melegen tálalt, töltött és burkolt fogások készülnek.

 



A kurzus során a következő ételek készülnek:

  • Malac "kuglóf" véres hurkával
  • Galette (kacsamájas, szarvasgombás)
  • Lazac/St.Jakab kagyló, "kolbász" briós

 

Időpont: 2020.01.16. 
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

Oktató:
 DÓCZI GYÖRGY

A képzés ára:
16.000 Ft + áfa/fő

Érdekel a képzés?
A gombra kattintva jelentkezz!
Jelentkezem