hidegen/melegen kabátban

Dóczi György az általa tartott képzéseken a Franciaországban szerzett tudására és tapasztalataira építkezve megalkotott fogásokat készít el a résztvevőkkel. A magyar konyhában nem megszokott, de számunkra is ínycsiklandó ételek mindenki számára friss inspirációkat adhatnak. Ez alkalommal hidegen és melegen tálalt, töltött és burkolt fogások készülnek.

A kurzus során a következő ételek készülnek:

  • Malac "kuglóf" véres hurkával
  • Galette (kacsamájas, szarvasgombás)
  • Lazac/St.Jakab kagyló, "kolbász" briós

 

Időpont: 2020.01.16. 9:30 - 15:00

 

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

 

Oktató: DÓCZI GYÖRGY

 

A képzés ára: 17.600 Ft + áfa/fő

Érdekel a képzés?
A gombra kattintva jelentkezz!
Jelentkezem