hazai halak vákuum alatt

A sous-vide módszer segítségével alacsony hőfokon, vákuum alatt készíthetsz el számtalan ételt, így jobban megőrizve a hozzávalók természetes ízét és állagát, valamint növelve a biztonságos eltarthatóságát. A Csidei Tamás által vezetett kurzus során a résztvevők betekintést kapnak a sous-vide technológia alapjaiba: élelmiszerbiztonság, mikrobiológia, előnyök és veszélyek, biztonsági megoldások.

A kurzus során a következő ételek készülnek:

  • Enyhén füstölt harcsafilé halászlé mártással és citrusos fehérgyökérpürével
  • Süllőfilé káposzta, csicsóka, és cékla
  • Pisztángtekercs tárkonyos gyökérzöldégekkel és vajas édesburgonyával

 

Időpont:

2021.04.29. 9:30 - 15:00

 

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

 

Oktató: CSIDEI TAMÁS

 

A képzés ára: 17.600 Ft + áfa/fő

érdekel a képzés?
A gombra kattintva jelentkezz!
Jelentkezem