Hazai halak vákuum alatt

A sous-vide módszer segítségével alacsony hőfokon, vákuum alatt készíthetsz el számtalan ételt, így jobban megőrizve a hozzávaló természetes ízét és állagát, valamint növelve a biztonságos eltarthatóságot. A Csidei Tamás által vezetett kurzus során a résztvevők betekintést kapnak a sous-vide technológia alapjaiba: élelmiszerbiztonság, mikrobiológia, előnyök és veszélyek, biztonsági megoldások.

 

 

A kurzus során a következő ételek készülnek:

  • Enyhén füstölt harcsafilé halászlé mártással és citrusos fehérgyökérpürével
  • Süllőfilé káposzta, csicsóka és cékla
  • Pisztrángtekercs tárkonyos gyökérzöldséggel és vajas édesburgonyával

 

Időpont: 2020.01.15. 
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

Oktató:
 CSIDEI TAMÁS

A képzés ára:
16.000 Ft + áfa/fő

Érdekel a képzés?
A gombra kattintva jelentkezz!
Jelentkezem