Hal, hala, halala

Dóczi György az általa tartott képzéseken a Franciaországban szerzett tudására és tapasztalataira építve megalkotott fogásokat készít el a résztvevőkkel. A magyar konyhában nem megszokott, de számunkra ínycsiklandó ételek mindenki számára friss inspirációkat adhatnak. Ez alkalommal a METRO széles halválasztékából készülnek a bisztrokultúrára alapozott étkek.

 

 

 

A kurzus során a következő ételek készülnek:

  • Francia sonka krokett, tengeri csiga, füstölt póré, beurre blanc, lestyán olaj
  • Tőkehal, kagyló, fekete szemű fehér bab, vaj "hab"
  • Durbincs ceviche, Quinoa, Puffasztott kukorica, Avokádó

 

Időpont:  2019.11.28.
9:30 - 15:00


Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

Oktató:
GALGÓCZI GÁBOR

A képzés ára:
16.000 Ft + áfa/fő

érdekel a képzés?
A gombra kattintva jelentkezz!
Jelentkezem