éttermi desszertek

Ki ne ismerne olyan konyhát, ahol a szakács feladata a desszert kínálat fejlesztése is, amit leginkább egy szakavatott cukrász tudna csak legjobban megoldani. A séf most pár olyan alternatívát mutat, ahol a magyar kultikus desszert választék új oldaláról mutatkozhat meg. Stíriai metélt vagy Szentgyörgyi palacsinta, Kecskeméti barackpuding, Diplomata puding... dereng még valami? Most leporolhatjuk és új lendületet adhatunk ezeknek az édességeknek, hamisítatlan bisztró stílusban.

 



A kurzus során elkészített ételek sora legyen meglepetés!

 

Időpont: 2020.03.05.
9:30 - 15:00


Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

Oktató:
VARJU VIKTOR

A képzés ára:
16.000 Ft + áfa/fő

érdekel a képzés?
A gombra kattintva jelentkezz!
Jelentkezem