édesvízi halak / Halételek

A harcsa, a sziki ponty, a süllő, a fogas, a tok és a kecsege olyan – egytől egyig – remek
alapanyagok, amelyeket egy közép-európai szakácsnak illik és szinte kötelező sajátjaként
kezelni és népszerűsíteni a vendégei körében. A kurzuson a felsorolt alapanyagokhoz
kapcsolódó technikák vonulnak fel a magyaros konyha alapjaiból ki-kikacsintgatva, de
szó esik a leggazdaságosabb halfeldolgozási módszerekről is.

A kurzus során elkészített ételek sora legyen meglepetés!

 

Időpont: 2020.06.18.
9:30 - 15:00


Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

Oktató:
VARJU VIKTOR

A képzés ára:
16.000 Ft + áfa/fő

érdekel a képzés?
A gombra kattintva jelentkezz!
Jelentkezem