borjú csúcsminőségben

A borjú a zsenge húsa és az alacsony zsírtartalma miatt méltán számít prémium fajtának, emellett pedig végtelenül sok elkészítési módozatát ismerjük. Galgóczi Gábor egy professzionális kurzusra hívja mindazokat, akik érdeklődnek a borjúhús iránt, és ezt a fine dining exkluzivitásával szeretnék elkészíteni.

 

 

A kurzus során az alábbi ételek készülnek:

  • Angolos borjúszűz tonhallal, borjúkrémmel és rukkolapürével
  • Konfitált borjúcomb krémes polentával, sáfrányzselével, borjúnyelves rizottóropogóssal
  • Borjúgerinc spárgával, rántott borjúfejjel, harisszás fodorral

 

Időpont: 2020.11.04.
9:30 - 16:00


Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

Oktató:
GALGÓCZI GÁBOR

A képzés ára:
16.000 Ft + áfa/fő

érdekel a képzés?
A gombra kattintva jelentkezz!
Jelentkezem!