bárány, mint húsvéti étek

A bárány minden része szinte kínálkozik a feladatra, legyen az akár a nyelv, nyak, máj, vagy akár a bárányfej. A tavasz üde zöldség választékát kombináljuk a bárány egyedi ízvilágával úgy, hogy kicsit kilépjünk a sztenderd húsvéti menük komfort zónájából. Az igazi Navarin-tól a bárány nyelv pástétomig bármi terítékre kerülhet egyszerű, de mégis őszinte, bisztró stílusban.

 




A kurzus során elkészített ételek sora legyen meglepetés!

 

Időpont: 2020.03.26. 
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

Oktató:
 VARJU VIKTOR


A képzés ára:
16.000 Ft + áfa/fő

Érdekel a képzés?
A gombra kattintva jelentkezz!
Jelentkezem