Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!

Őszi hangulat – Csábító természet

Ősszel a természet még egyszer utoljára eláraszt bennünket gazdagságával, sugárzóan ragyogó színeivel. Az erdők, mezők összetéveszthetetlen őszi fényekben pompázva legszebb arcukat mutatják. Fényes, színes levelek, fenyőtobozok és más természetes apróságok segítségével kön­nyen becsempészhetjük az arany­sárga őszt az otthonunkba.

Legyen szó ajtódíszekről vagy gyönyörű asztali dekorációkról, a jellemzően őszi alapanyagok használatával nagyszerű hatást érhetünk el. Kis fadarabok, levelek, különböző méretű tobozok, mohák, gesztenyék vagy színes bogyók kreatív kombinációjával egészen egyedi műalkotásokat készíthetünk. Egy praktikus ötlet: sok lakásdísz kapható manapság, amelyek bár mesterséges anyagokból készültek, megszólalásig hasonlítanak az igazi, természetben található anyagokból készült dekorációkra. Előnyük, hogy könnyű velük bánni, és ráadásul jövő ősszel is gyönyörködhetünk bennük.

Ahogy a nappalok rövidülnek, egyre nagyobb szerep
jut a zömök, elegáns gyertyáknak is. Diszkrét színekben, néhány apró dísszel kiegészítve szépen illeszkednek az őszi hangulatba, miközben barátságos, kellemes légkört biztosítanak. Egy asztali dekoráció az őszi erdő díszeivel, egy üvegbúra vagy egy finoman csiszolt talpas pohár tökéletes együttest alkotnak, kellemes atmoszférát varázsolnak az ünnepi vagy akár a hétköznapi asztal köré.

Ízelítő az erdők szépségeiből
Jellegzetes őszi gyümölcsök, néhány toboz és egy hangulatos gyertya segítségével egyszerű, de mutatós asztali díszt készíthetünk.
Kisebb befőttes üvegekbe is tehetünk az asztalra magokat, gesztenyét és bogyókat.

metro-oszi-hangulat-cikk-460x307-01
metro-oszi-hangulat-cikk-460x307-02