Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!

Ünnepi asztal - tökéletes teríték

Az ünnepi módon megterített asztal a vendéglátó védjegye. Nyűgözze le vendégeit stílusos díszekkel, és adja meg a felszolgált fogásoknak a megérdemelt környezetet!

Egy tökéletesen megterített asztal megteremti az alaphangulatot, hogy vendégei jól érezzék magukat, és maximálisan kiélvezzék a felszolgált ételeket. Sokféleképp lehet asztalt díszíteni, de mindig tartsuk szem előtt, hogy a kompozíció egésze harmonikus legyen. A szigorú, geometrikus formák például nem mutatnak annyira jól a romantikus rózsamotívumokkal, de remekül illenek egy egyszerű fehér abroszhoz és néhány szál letisztult kálához.

Az ünnepi terítés aranyszabályai
  • Bármilyen alkalomra is terítünk, szép terítő és ruhaszalvéta nélkül nincs elegáns asztal. Ezek lehetnek hasonló színűek, de akár kontrasztosak is.
  • Ne terítsünk túl szorosan! Biztosítsunk teret a mozgáshoz a vendégeknek, és inkább díszekkel töltsük ki a megmaradt szabad helyet.
  • A kevesebb gyakran több, és ez igaz a színekre és a világításra is. Néhány kis fényforrás már elegendő a jó atmoszférához.  A gyertyafény közvetlen hangulatot teremt az evéshez.
  • Válasszunk ki a tematikát, ami a díszítés kiindulópontja lesz. A szabadban összegyűjthető tárgyakból, például a gesztenyéből, virágokból, tobozokból álló dekoráció meleg hangulatot áraszt.

metro-az-unnepi-asztal2
metro-az-unnepi-asztal3