METRO gasztrokupon

Vigyünk életet kedvenc éttermeinkbe! A METRO Gasztrokupon ajánlatokkal most 6000 Ft kedvezménnyel fogyaszthat kedvenc helyén.

Metro gasztrokupon

 

Hosszú hetek után újra élvezhetjük a magyar gasztronómia kínálatát, a vendéglátóhelyek többsége már újra nyitva.

 

A METRO és a Vendéglátós partnerei összefogva, egy bruttó 6000 Ft értékű kedvezmény kuponnal bátorítja Önöket egy kellemes ebéd vagy egy vacsora elfogyasztására. A kedvezmény kupon minimum bruttó 25 000 Ft-os fogyasztás esetén váltható be, a programban résztvevő éttermekben.

A kedvezmény kupon letöltéséhez egy regisztráció és egy érvényes METRO kártya szükséges.

A kedvezmény kuponok 2020. július 25. 23.59 percig használhatóak fel kedvezményes fogyasztásra.

Egy regisztrációval csak egy kupon tölthető le.

A kupon kizárólag az oldalon történt regisztrációt követően tölthető le. A kupon kiváltásához érvényes névre szóló METRO kártya szükséges.

 

A letöltött kupon egy elektronikus kupon, amely tartalmazza a kupon sorszámát, egy pinkódot és a felhasználhatóság dátumát.

 

A kupon minimum 25 000,-Ft (huszonötezer forint összegű fogyasztás esetén használható fel. Egy fogyasztás alkalmával a vásárló egy kupon felhasználására, azaz egy számla esetén maximum bruttó 6000,-Ft (azaz hatezer forint) kedvezményre jogosult. A kupon készpénzre nem váltható be. A kedvezmény a számla végösszegéből kerül levonásra. Egy kupon egyszer használható fel. A kupon másra nem átruházható.

 

REGISZTRÁLOK!

 

 

 

További ajánlataink
Kíváncsi nagyszerű ajánlatainkra?
akciós katalógusok
Ismerje meg legfrissebb ajánlatainkat az Ön számára.
Katalógusok
Ne maradjon le aktuális ajánlatainkról!
Regisztráljon hírlevelünkre
Ismerje meg a legfrissebb ajánlatainkat.
Hírlevél feliratkozás