Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!

Gasztroakadémia

A METRO Gasztroakadémia egyszerre oktató- és rendezvényközpont, ahol bemutatjuk a hazai és nemzetközi konyha tradicionális és modern oldalát, de kiemelt figyelmet fordítunk a borkultúra és kávékészítés legújabb trendjeire is.

Megoldást kínálunk azoknak is, akik céges rendezvényeikhez keresnek helyszínt: a nálunk kínált változatos rendezvényprogram-lehetőségek a szakmai csapat sokszínűségét és elkötelezettségét tükrözik. Gasztroakadémiánk falai között képezhetik magukat a hivatásos séfek és vendéglátásban dolgozók, ám a közelmúltban elindított Gourmet főzőkurzusainak köszönhetően kapuink megnyíltak a főzést hobbiként űző nagyközönség előtt is.

 

Elérhetőségünk: +36/23/508-265


LEGÚJABB KÉPZÉSEINK

TRÉNINGNAPTÁR

Az őszi és téli időszak, az ünnepek, az új év mindig valami új kezdetét jelenti, s ez a METRO Gasztroakadémia esetében sincs másképp. Az őszi szezon kezdetével folytatnánk azt az utat, a közös munkát, melyet nyár elején elkezdtünk a kollégákkal és vendégoktatóinkkal. Számos érdekes témával, újdonsággal, új eszközökkel várjuk a szakembereket, valamint a minőségi gasztronómiáért rajongókat az elkövetkező negyedévben.

2019. tavasz-nyár - Mesterképzés