szárnyasok nyomás alatt

A sous-vide olyan professzionális főzési módszer, amelynek lényege az alacsony hőfokon,vákuum alatt történő elkészítés, amellyel jobban megőrizhetjük az alapanyagok természetes ízét és állagát, valamint növelhetjük a biztonságos eltarthatóságát.
Szárnyasok nyomás alatt

A képzés során az alábbi ételek készülnek:

  • Rózsaszín kacsamellfilé, balzsamos eper és vajas spárga
  • Fácánmell, bazsalikomos erdei gombák, vaníliás karotta
  • Sous-vide tojás friss parajjal és szarvasgombával

 

Időpont: 2021.05.19. 9:30 - 15:00

 

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

 

Oktató: CSIDEI TAMÁS

 

A képzés ára: 17.600 Ft + áfa/fő