Hazai édesvízi halak

Folyóinkban, tavainkban több tucatnyi hal él, ebből a konyhákban leginkább a ponty, keszeg, az amur, sügér, fogas, pisztráng, valamint a csuka és a harcsa fordulnak elő. Legtöbbjük ma már tenyésztett, de a horgászfogások révén akár még angolnával és menyhallal is lehet dolgunk. A kurzus résztvevőit ebben a vizes világban segíti eligazodni a népszerű séf.

Hazai édesvízi halak

A kurzus során az alábbi ételek készülnek:

  • Csíkos sügér
  • Süllő
  • Szürke harcsa

 

Időpont: 2023.03.08. 9:30 - 15:00

 

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

 

Oktató: VIDÁK ZOLTÁN

 

A képzés ára: 17.600 Ft + áfa/fő

Jelentkezés a képzésre