Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

Vízi világ a francia bisztróban

Franciaországi tapasztalataira építve Dóczi György képes neked is új ötleteket, érdekes ízpárosításokat és technikákat mutatni, amelyekkel alámerülhetsz a francia fogások világába. Kurzusunkon megtudhatod, hogy a francia gasztronómiában előszeretettel használt sós- és édesvízi finomságok, mint a békacomb, a makréla és a homár milyen sok ételben játszhatnak főszerepet, számos ízletes variációs lehetőséget teremtve a gall gasztronómia szerelmeseinek..

Mit tanulhat ezen a tréningen?

  • békacomb, barack, csokoládé, curry makréla textúra, burgonya sorbet, zeller püré, torma
  • homár, csirke, gratin
0908_vizi_vilag_a_francia_bisztroban

Időpont: 2016.09.08.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: DÓCZI GYÖRGY

A képzés ára: 12.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre