Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

Halak, gombák és gyümölcsök vákuum alatt

A sous-vide módszerek és alapismeretek elsajátítása után indul az igazi felfedezés: mi mindenre lehet jó a vákuum alatt készítés?  A vadak, gombák és őszi gyümölcsök szezonjának legszebb időszakában járva természetes, hogy ezeket használja fel Csidei Tamás a hozzájuk illő első osztályú őz-, szarvas- és vaddisznóhúsokhoz. Ízletes és komplex fogások, amelyek az őszi menü igazi sztárjai lehetnek!.

Mit tanulhat ezen a tréningen?

  • őzgerinc vargányával, mentás borsó és alma
  • egészben sült szarvasbélszín áfonyával, káposztapüré és csicsóka
  • vaddisznószűz, babtextúrák, sült vadkörte és csokoládés demi glace
1012_vadak_gombak_es_gyumolcsok_vakuum_alatt

Időpont: 2017.10.12.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: CSIDEI TAMÁS

A képzés ára: 12.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre