Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

Vadak, gombák és gyümölcsök vákuum alatt

A sous-vide olyan professzionális főzési módszer, amelynek lényege az alacsony hőfokon, vákuum alatt történő elkészítés, amellyel jobban megőrizhetjük az alapanyagok természetes ízét és állagát. A vadak, gombák és őszi gyümölcsök szezonjának legszebb időszakában járva természetes, hogy ezeket készíti el Csidei Tamás a sous-vide technológia segítségével – így őz, szarvas, vaddisznó és fürj is megjelenik ennek a képzésnek a remek menüsorában. Ne hagyd ki te sem!

Mit tanulhat ezen a tréningen?

  • őzgerinc vargányával és árparopogóssal
  • egészben sült szarvasbélszín áfonyával, káposztapürével
  • fürj kölessel, balzsamos szederrel és vaníliás rókagombával
  • vaddisznószűz, babok, sült vadkörte és csokoládés demi-glace
1012_vadak_gombak_es_gyumolcsok_vakuum_alatt

Időpont: 2016.10.12.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: CSIDEI TAMÁS

A képzés ára: 12.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre