Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

Töltött húsok a francia bistróban

Bár a magyar konyha előszeretettel tölt meg mindenféle húst, a világ számos helyén találunk még ínycsiklandó példákat erre a módszerre – csak éppen egészen más töltelékekkel és köretekkel, ami számos új íz felfedezését teszi lehetővé. Érdemes Franciaország felé venni az irányt, és Dóczi Györggyel, egy igazi szakértővel felfedezni a gall gasztronómia kiváló töltött húsos ételeit!

Mit tanulhat ezen a tréningen?

  • Csirke parajjal és garnélával, uborka-dinnye „leves”, kókusztejes polenta
  • Malackaraj, sajtok, csiga, paradicsompesto, zöldségek
  • Töltött borjúszelet, gombák
0620_Dczi_toltott_husok_a_francia_bisztroban_shutterstock_558677176

Időpont: 2017.06.20.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: DÓCZI GYÖRGY

A képzés ára: 12.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre