Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

Tengeri halak a fine diningban

A METRO kínálatában fellelhető rengeteg friss hal a legmagasabb igények kielégítésére is megfelel. A tengeri halak szálkamentes, alacsony zsírtartalmú, ízletes és szép húsa számtalan fogáshoz jelenthet alapot a prémium menük készítésekor. Galgóczi Gábor egy professzionális képzésre hívja mindazokat, akik érdeklődnek a tengerek kitűnő alapanyagai iránt, és fine dining minőségben szeretnének belőlük csodás fogásokat varázsolni.

Mit tanulhat ezen a tréningen?

  • ördöghal glasszírozott sárgarépával, narancsos vajmártással
  • szent Jakab kagyló céklapürével, korianderes káposztasalátával
  • sótésztában sült branzino, őszi salátával
1011_tengeri_halak_a_fine_diningban

Időpont: 2017.10.11.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: GALGÓCZI GÁBOR

A képzés ára: 12.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre