Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

Tengeri halak gombákkal

Egy olyan párosítást helyezünk a középpontba ezen a szeptemberi napon, amely elsőre talán nem annyira közismert, azonban a nap végére téged is meggyőz majd. Tengeri halakat, többek között a METRO hónap halát, a farkassügért készítheted el olyan ízletes gombafajtákkal, mint például a vargánya, a shiitake vagy a szarvasgomba. Ez a kettős, vagyis a hal és a gomba egészen új távlatokat nyithat egy kis kísérletezéshez, és új éttermi fogások megalkotásához.

Mit tanulhat ezen a tréningen?

  • olívában posírozott vörös márna, marinált gombákkal
  • tőkehal vargányával és zsályával
  • farkassügér szarvasgombával
  • ötfűszeres sashal shitake gombával
0922_tengeri_halak_gombakkal

Időpont: 2016.09.22.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: GÁLICZ ISTVÁN

A képzés ára: 12.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre