Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

Téli gyümölcsök az étlapon

Szeretnél új színt vinni a téli fogásokba? Feldobni őket valamilyen téli gyümölccsel, amitől nem csak könnyedebb, de érdekesebb is lesz a menü? Készíts el egy teljes, háromfogásos ételsort olyan párosításokat alkalmazva, mint a karfiol sós körtével, a sertésszűz birsalmával vagy a dió almával. A részletek és további ötletek kapcsán pedig Bereznay Tamás áll a rendelkezésedre. Minden adott tehát egy igazán inspiráló képzéshez, még a decemberi csúcsidőszak előtt.

Mit tanulhat ezen a tréningen?

  • karfiolleves sós körtével és kacsamájjal
  • sertésszűz birsalmával
  • tarte tatin dió mousse-szal
1128_teli_gyumolcsok_az_etlapon

Időpont: 2016.11.28.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: BEREZNAY TAMÁS

A képzés ára: 12.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre