Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

Tányérdesszertek a francia bisztróban

Dóczi György, a gall bisztrókultúra hazai „nagykövete” ezúttal édes élvezetekre csábít mindenkit. Franciaországban szerzett tapasztalatait ezúttal különleges, ínycsiklandó desszerteken keresztül mutatja be. A kurzus résztvevői olyan édesség-kuriózumok elkészítését sajátíthatják el, amiket elkészítve vendégeik egy csapásra egy bohém, párizsi bisztró teraszán érezhetik magukat!

  • alma cotta
  • sajttorta, málna sorbet
  • tarte, kávé, mogyoró, csokoládé
  • csokoládé crémeaux, mogyorós meringue, citromzselé-mousse
0419_tanyerdeszertek_a_francia_bisztroban

Időpont: 2017.04.19.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: DÓCZI GYÖRGY

A képzés ára: 12.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre