Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

Szőlő a francia bisztróban

Franciaország szőlőtermesztése és borai nem véletlenül tettek szert világhírnévre az idők folyamán. A remek szőlők azonban nem csupán a borok és pezsgők készítéséhez adnak jó minőségű és ízű alapot, hanem a profi konyhákban történő főzés-sütés során is meglepően jól felhasználhatók. A francia bisztrókonyha szőlővel készülő izgalmas és ízletes ételei most megelevenednek nálunk!

Mit tanulhat ezen a tréningen?

  • szent Jakab kagyló, szőlő, szecsuáni bors
  • kacsamell, szőlő, paszternák és körte
  • saláta, szőlő, kéksajt, kacsamáj, fácán
0921_szolo_a_francia_bisztroban

Időpont: 2017.09.21.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: DÓCZI GYÖRGY

A képzés ára: 12.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre