Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

Szőlő a francia bisztróban

Ha azt mondjuk szőlő, talán mindannyiunknak a bor jut először eszébe. Pedig a szüreti szezon nem csupán a mustról, borról és pezsgőről szól. Ha már annyi csodás ital készül ebből a gyümölcsből érdemes azt is megvizsgálni, milyen varázslatra képesek a szőlőszemek, ha belekerülnek receptjeinkbe. Dóczi György képes neked is új ötleteket, érdekes ízpárosításokat és technikákat mutatni. Kurzusunkat ugyanis a szőlő számtalan felhasználási módja köré építjük. Ez a gyümölcs a kagylóval, kacsahússal, májjal vagy kéksajttal is fantasztikus harmóniába hozható, az ízlelőbimbók legnagyobb örömére.

Mit tanulhat ezen a tréningen?

  • Szent Jakab kagyló, szőlő, szecsuáni bors
  • kacsamell, szőlő, paszternák és körte
  • saláta, szőlő, kéksajt, kacsamáj, fácán
0929_szolo_a_francia_bisztroban

Időpont: 2016.09.29.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: DÓCZI GYÖRGY

A képzés ára: 12.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre