Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

Szilva a francia bisztróban

A szilva az ősz egyik jellegzetes gyümölcse hazánkban és Európa nagy részén is, így a francia konyha is szereti felhasználni. Számos állagban és módon beépíthető a menübe, akár húsok mellett, akár egy tradicionális francia desszertben remek ízeket ad a fogásokhoz. Ne hagyd ki te sem ezt az alkalmat, inspirálódj a gall gasztronómia egyik legnagyobb hazai ismerőjének képzésén!

Mit tanulhat ezen a tréningen?

  • nyúl, szilva, burgonya
  • kacsamell, narancs, szilvakrém, céklapüré
  • far Breton
0914_szilva_a_francia_bisztroban

Időpont: 2017.09.14.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: DÓCZI GYÖRGY

A képzés ára: 12.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre