Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

Sütőtök és gesztenye a cukrászatban

A szezon kellős közepén járunk, akár a sütőtököt, akár a gesztenyét nézzük. Mindkét alapanyag variációs lehetőségek egész sorát nyújtja a cukrászatban (is), amelyről megbizonyosodhatsz ezen a novemberi napon a Gasztroakadémián. A képzés desszertsorában olyan kellemes, unalmasnak közel sem nevezhető fogásokat találhatsz, amelyek valódi újdonságként hatnak a vendégek egy részének. És ha jól készíted el ezeket a finomságokat, új sztárjai lesznek az őszi-téli étlapodnak.

Mit tanulhat ezen a tréningen?

  • sütőtökös gesztenyetorta
  • sütőtökös csokiláva
  • gesztenye mousse
  • gesztenye szelet
1110_sutotok_es_gesztenye_a_cukraszdaban

Időpont: 2016.11.10.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: JUHOS JÓZSEF

A képzés ára: 12.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre