Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

Sültek és pecsenyék

Az egészben sült húsok és pecsenyék a tavaszi szezonban is étlapod sztárjai lehetnek! A különböző szövetű húsok más és más elő- és elkészítési módot kívánnak, a Gasztroakadémián megtanulhatod a trükköket. Hozd ki a legjobbat a csirkéből, a borjúból vagy éppen a malacból Pohner Ádámmal!

  • csirke kétféleképpen, gombákkal
  • báránycomb tavaszi zöldségekkel
  • borjú kétféle mártással
0307_sultek_es_pecsenyek1

Időpont: 2018.03.07.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: Pohner Ádám

A képzés ára: 12.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre