Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

Steakmánia

Ez a képzés garantáltan marha jó lesz, bár alapanyagok tekintetében nem csak marha kerül terítékre. A rib-eye a steaksütés és az erre specializálódott éttermek kedvencei közé tartozik, most azonban izgalmasabb területek felé is terelgetjük a késeinket: a szép rozé kacsamell készítését és egy különleges tonhal-specialitás megvalósítását is ellesheted. A hús a lényeg, de azért kicsit árnyaljuk a képet, finomítjuk, lágyítjuk az ízeket a megfelelő köretekkel, amelyekkel már igazi lakoma készülhet el.

Mit tanulhat ezen a tréningen?

  • tonhal szezám kéregben wasabis salátával
  • rozé kacsamell káposztás lángossal
  • rib-eye hagymákkal és fondant burgonyával
1129_steakmania

Időpont: 2016.11.29.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: GÁLICZ ISTVÁN

A képzés ára: 12.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre