Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

STEAKSÜTÉS FORTÉLYAI

A steak minden éttermi ajánló igazi sztárja. Íme most minden, amit a steak-sütésről tudni kell.

A húsok elkészítése előtt feltétlenül szükségünk van kiváló alapanyagokra. Gálicz István részletesen bemutatja, hogy milyen húsrészt kell felhasználni, milyen módon kell előkészíteni, elkészíteni és minden olyan konyhatechnológai praktikával megismerteti a résztvevőket, mely a tökéletes steak elkészítéséhez szükséges.

  • Rostélyos
  • Hátszín
  • Bélszín
  • Flank
  • Szószok, mártások, köretek


0430_steak_460x460

Időpont: 2019.04.30.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: GÁLICZ ISTVÁN

A képzés ára: 16.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre