Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

Sous-vide fogások Márton-napra

A sous-vide módszer segítségével alacsony hőfokon, vákuum alatt készíthetsz el rengeteg alapanyagot, így jobban megőrizve a természetes ízét és állagát, valamint növelve a biztonságos eltarthatóságát. A közelgő Márton-napon is érdemes előhúzni a tarsolyból ezt a technikát, hiszen a libahús kiválóan elkészíthető vákuum alatt, akár a mellét, akár a combját szeretnéd felhasználni. 

Mit tanulhat ezen a tréningen?

  • gyömbéres tökleves füstölt libamellsonkával
  • libacombos árparizottó színes paprikával
  • ropogós libamell, céklás rétessel
1019_sous_vide_fogasok_marton_napra

Időpont: 2017.10.19.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: CSIDEI TAMÁS

A képzés ára: 12.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre