Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

A Sous-vide elmélete és alapjai II.

A szuvidálás, azaz a vákuum alatt, kíméletesen elkészítés iránt érdeklődőknek itt a remek alkalom, hogy ezen a területén magasabb szintre képezzék magukat, egy igazi profi segítségével. A szezont figyelembe véve a mostani alkalommal őszi zöldségek, gyümölcsök, halak és húsok is terítékre kerülnek a precíz elkészítés után. Változatos alapanyagok, egy cél: csodás ízek és tökéletes állag!

Mit tanulhat ezen a tréningen?

  • Őszi zöldségek készítése vákuum alatt
  • Gyümölcsök tartósítása vákuum alatt
  • Lazac sous vide, céklával
  • Bőrös húsok elkészítése sous-vide technológiával
0913_sous_vide_alapok_II


Időpont:
2017.09.13.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: CSIDEI TAMÁS

A képzés ára: 12.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre