Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

A Sous-vide technológia alapjai II.

A sous-vide módszer segítségével alacsony hőfokon, vákuum alatt készíthetsz el számtalan ételt, így jobban megőrizve a hozzávalók természetes ízét és állagát, valamint növelve a biztonságos eltarthatóságát. A Csidei Tamás által vezetett kurzus második fázisában betekintést kapnak a résztvevők a sous-vide technológia további alapjaiba: élelmiszerbiztonság, mikrobiológia, előnyök és veszélyek, biztonsági megoldások. A Sous-Vide előkészítő műveletei gyakorlatban, gyümölcsök, és bőrős húsok hőkezelése vákuum alatt.

  • Gyümölcsök tartósítása vákuum alatt
  • Bőrös húsok hőkezelése vákuum alatt
  • Lazac sous vide, savanyított gyümölcsökkel
  • Kacsamell hőkezelése és kóstolása
  • Malackaraj hőkezelése és kóstolása

0227_sous_vide_alapismeretek_ii_460x460


Időpont:
2019.02.27.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: CSIDEI TAMÁS

A képzés ára: 16.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre