Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

A Sous-vide elmélete és alapjai II.

Az előző héten elsajátított mesterfogások után máris itt a remek alkalom, hogy a szuvidálás területén még magasabb szintre képezd magad! A vákuum alatt elkészítés nem csak gazdaságos, de megbízható és széles körben alkalmazható a konyhában. A szezont figyelembe véve mostani alkalommal nyári gyümölcsök, zöldségek, valamint halak és húsok is terítékre kerülnek a precíz elkészítés után.

Mit tanulhat ezen a tréningen?

  • Nyári zöldségek készítése vákuum alatt
  • Gyümölcsök tartósítása vákuum alatt
  • Lazac sous vide, céklával
  • Bőrös húsok elkészítése sous-vide technológiával
0713CsideiSous vide alapok II stockphotoslowcookedsalmonfilletsteakwithsaladandroesalmononwhiteplatesousvidecookingsalmon612136541


Időpont:
2017.07.13.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: CSIDEI TAMÁS

A képzés ára: 12.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre