Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

A Sous-vide elmélete és alapjai

Ettél már olyan lágytojást, ami hihetetlenül krémes volt, ráadásul egységes állagú lett a sárgája és fehérje? Ha igen, akkor talán ismered a titkát: ez a sous-vide, a vákuum alatt történő elkészítés. Ez a technológia húsokhoz, köretekhez, olajokhoz, zöldségekhez, befőzéshez, marináláshoz is kiváló. Segítségével nem csupán eddig ismeretlen állagokat, de csodás ízeket is felfedezhetünk! Csidei Tamás a téma szakértőjeként elméleti és gyakorlati tudással is felvértezi a képzés résztvevőit.

Mit tanulhat ezen a tréningen?

  • Friss fűszerolajok készítése vákuum alatt
  • Marinált vöröstonhal rügysalátával
  • Tökéletes tojás parajtextúrákkal
  • Sous vide csirkemell zöldségekkel
0914_a_sous_vide_elmelete_es_alapjai


Időpont:
2017.07.05.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: CSIDEI TAMÁS

A képzés ára: 12.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre