Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

A Sous-vide elmélete és alapjai


Ettél már olyan lágytojást, ami hihetetlenül krémes volt, ráadásul egységes állagú lett a sárgája és fehérje? Ha igen, akkor talán ismered a titkát: ez a sous-vide, a vákuum alatt történő elkészítés. Ez a technológia húsokhoz, köretekhez, olajokhoz, zöldségekhez, befőzéshez, marináláshoz is kiváló. Segítségével nem csupán eddig ismeretlen állagokat, de csodás ízeket is felfedezhetünk! Csidei Tamás a téma szakértőjeként elméleti és gyakorlati tudással is felvértezi a képzés résztvevőit.

Mit tanulhat ezen a tréningen?

  • marinált vöröstonhal savanyított zellerrel
  • zöldalmakompót hidegen
  • paraj textúrák sous-vide tojással
  • ecetes hagymák vákuumban
  • fűszerolajak készítése vákuum alatt
0914_a_sous_vide_elmelete_es_alapjai


Időpont:
2016.09.14.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: CSIDEI TAMÁS

A képzés ára: 12.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre