Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

A SOUS-VIDE ALAPJAI AZ ÉTTEREMBEN II.

–  A sous-vide mikrobiológiai veszélyei

–  Szárnyasok és a salmonella

–  Sertés és a botulizmus

–  Halak és a lystheria monocitogének

–  Komplett és kombinált tartósító eljárások

–  A sous-vide cook&chill

–  A 7 lépcsős élelmiszerbiztonsági rendszer

  • Természetes tartósító eljárások
  • Gyümölcsök tartósítása vákuum alatt
  • Bőrös sertéshúsok hőkezelése vákuum alatt

0620_a_sous_vide_alapjai_az_etteremben_ii_460x460



Időpont:
2019.06.20.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: CSIDEI TAMÁS

A képzés ára: 16.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre