Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

A SOUS-VIDE ALAPJAI AZ ÉTTEREMBEN I.

– Mi is az a sous-vide technológia?

– Mi a működési elve?

– Mi zajlik le az eljárásnak kitett élelmiszerekben?

– Mi garantálja a frissességet, aroma megtartást, nagyobb élvezeti értéket és eltarthatóságot?

– Mitől gazdaságos az eljárás?

– Milyen nyersanyagok készíthetők elő vele?

– Hogyan kerülhetők el a kockázatok?

– Mitől lesz élelmiszer-biztonsági szempontból megbízható az eljárás?

  • Marinálás kamrás vákuumgépben
  • Tökéletes tojás
  • Szárnyasok vákuum alatt


0227_sous_vide_alapismeretek_ii_460x460


Időpont:
2019.05.23.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: CSIDEI TAMÁS

A képzés ára: 16.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre