Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

Sertéshúsok vákuum alatt

A sous-vide olyan professzionális főzési módszer, amelynek lényege az alacsony hőfokon, vákuum alatt történő elkészítés, amellyel jobban megőrizhetjük az alapanyagok természetes ízét és állagát. A sertés számtalan része alkalmas arra, hogy a vákuum alatt egészen új ízeket varázsolj belőle. A csülök, a tarja, karaj és a szűz is csak arra vár, hogy előcsalogasd belőlük a legjobb formájukat, és téli zöldségekből, gombából, burgonyából készíts hozzájuk remekül passzoló köreteket.

Mit tanulhat ezen a tréningen?

  • malaccsülök „Pékné”, sous-vide hagymákkal és burgonyával
  • vákuumban konfitált tarja cukkinis lepénnyel, paradicsomconcasse
  • szűzpecsenye erdei gombákkal és zellervariációkkal
  • malackaraj bazsalikomos karfiolpürével, gyömbéres karottával
1130_serteshusok_vakuum_alatt

Időpont: 2016.11.30.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: CSIDEI TAMÁS

A képzés ára: 12.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre