Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

Sertés húsok vákuum alatt

A sous-vide professzionális módszerével, az alacsony hőfokon, vákuum alatt jobban megőrizhetjük az alapanyagok természetes ízét és állagát. A sertés számtalan része alkalmas arra, hogy a vákuum alatt egészen új ízeket varázsolj belőle. A tarja, a szűz és a karaj is csak arra vár, hogy előcsalogasd belőlük a legjobb formájukat, és remekül passzoló, izgalmas köreteket készíts hozzájuk..

Mit tanulhat ezen a tréningen?

  • vákuumban konfitált tarja cukkinis lepénnyel, paradicsomconcasse
  • szűzpecsenye erdei gombákkal és zellervariációkkal
  • malackaraj bazsalikomos karfiolpürével, gyömbéres karottával
1130_serteshusok_vakuum_alatt

Időpont: 2016.11.30.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: CSIDEI TAMÁS

A képzés ára: 12.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre