Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

rákok, kagylók a francia bisztróban

Dóczi György, a bisztrókultúra hazai „nagykövete” és szakértője ezúttal egy új képzésen a rákok és kagylók francia bisztrókonyhai felhasználásába avatja be az érdeklődőket. A kurzus résztvevőjeként te is olyan látványos, könnyed, frissítő ételek elkészítését sajátíthatod el, amiket tálalva egy csapásra egy bohém, párizsi bisztró teraszán érezhetik magukat a vendégeid. Tarts velünk!

  • füstölt pisztráng, garnéla, karalábé, snidling sabayon, torma
  • tőkehal, kékkagyló, gomba, tarlórépa, vargánya beurre blanc
  • zeller canelloni (borjútatár, osztriga, kókusztejes zellerkrém, wasabi)
0313_rakok_kagylok_a_francia_bisztroban1

Időpont: 2018.03.13.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: Dóczi György

A képzés ára: 12.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre