Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

A ragu csodája

Az ősz remek alkalom arra, hogy új fogásokkal fokozd az étlapod sokszínűségét, és csodás francia ételekkel, ízekkel lepd meg a vendégeket. Sándor Rodrigo ezen a napon a saját lehengerlő stílusával, lendületével vezeti be az érdeklődőket a raguk készítésének fortélyaiba. Hiszen a ragu, amilyen egyszerű, olyan remekül variálható és kombinálható, így konyhai felhasználása egészen sokrétű. Az illata és íze pedig... egyszerűen csodás!

Mit tanulhat ezen a tréningen?

  • csipetke „rizottó” onglet
  • marha oldalas
  • hátszín
1010_a_ragu_csodaja

Időpont: 2016.10.10.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: SÁNDOR RODRIGO

A képzés ára: 12.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre